gift-set-women-catalog

Parfumuri ieftine de calitate!

Cum sa ne alegem parfumul Sansiro?

Linia de parfumuri Sansiro este prezentata in gramaje clasice de 50 ml, 100 ml dar si variante de 8ml, 15ml cu pulverizator perfecte pentru buzunarul sau poseta dumneavoastra.

Toate magazinele Sansiro din Romania va pun la dispozitie o gama variata de cel putin 200 de parfumuri de dama, de barbati si unisex in variantele de gramaj prezentate mai sus. Parfumurile de 50 ml si 100 ml sunt frumos ambalate ceea ce va ajuta si in cazul in care doriti sa faceti un cadou din inima. Parfumurile de dama sunt numerotate cu coduri K iar cele de barbati cu E. Numarul care insoteste codul plaseaza parfumul intr-o anumita categorie de arome.

Pentru cei care nu au mai achizitionat un parfum Sansiro vanzatoarele sunt de mare ajutor si in functie de preferintele dumneavoastra acestea va pot face recomandari.

Nu uitati: Calitatea unui parfum nu este data de pretul mare al acestuia. De cele mai multe ori pretul mare al unui parfum rezulta din imaginea prezentarii si brandul care il produce.

Parfumeriile Sansiro va ofera parfumul preferat la care nu vreti sa renuntati la un pret fara concurenta. Acelasi parfum vi se ofera acum mult mai ieftin. Profitati!

 

 

Comentarii